söndag 22 december 2013

Phi Phi island

Dagens äventyr kan förklaras mer med bilder än ord men som ni förstår på rubriken så gjorde vi idag en liten utflykt till Phi Phi-öarna. Det var jag, Linn och Kati som var morgonpigga och åkte med båten kl. 8.00 från Koh Lanta.

Väl framme blev det lyxfrukost för att orka med den lilla vandringen upp till utsiktsplatsen. Vi hade inte riktigt förstått att det var så långt att gå, dessutom gick vi vilse lite så det tog ett tag uppför de branta backarna genom djungeln i stekande sol. Men väl uppe var det värt varenda svettdroppe, fantastisk utsikt fick vi njuta av och vi tog massa bilder!

Sen gick vi ner och låg drygt 2 timmar vid den fina stranden och vi hann med lite shopping innan sista båten skulle ta oss tillbaka. Det enda som var dåligt med dagen var just det, att den sista båten gick så tidigt! Vi ville ju stanna kvar och hinna åka longtail-båt till någon mer strand och inte stressa. Men nu finns det ju en anledning att komma tillbaka :)

Vi hade en superbra dag! Det var kul att göra något annat och det kändes som man var på en liten mini-semester om än bara för en dag. På kvällen skypade jag med familjen också, det hör också till många av mina lediga dagar. :)

God Jul på er alla därhemma!












Fina Kati och Linn! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar