onsdag 26 februari 2014

Förändringar och födelsedagsfest

Hejsan!

Nu är det lite mer än en vecka sen jag skrev senast men det har verkligen hänt en del saker rent arbetsmässigt. Till att börja med så har vi fått lite nya kollegor till Chada, Linda som nu jobbar som Guest Relation och sen Martin som är vår nya manager. Det är alltid spännande och roligt med nya människor till ett team, det ger ofta positiv energi, nya idéer och man ser saker och ting på ett nytt sätt. Jag är säker på att vi kommer få ett toppenavslut på den här vintersäsongen och verkligen köra järnet.  

Så förutom jobb så har vi också firat födelsedag! Igår fyllde Martin 23 och vi överraskade honom med ett Toga-party med pizza, tårta och sen utgång. Det var en jättekul och lyckad kväll och det bästa av allt var att han blev så glad. Här kommer lite bilder från kvällen:

Hela gänget! (måste bara säga att jag är sjukt
nöjd över blomsterkransen som jag och Linda gjorde! ;)
TEAM CHADA :)
Imorgon är jag ledig, jag vet inte riktigt vad jag ska göra än men det blir nog en rätt lugn dag tillsammans med några andra vänner/kollegor som också är lediga.

Hoppas allt är bra med er där hemma!

Kram från mig.

4 kommentarer:

  1. Hej! Fina bilder! Titta och läser då och då. Just nu har jag ett barnbarn Lisa där med sin familj . Hälsningar Monica E

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Vad roligt, hoppas de får en trevlig semester i Thailand och att allt är bra med er! Hälsningar Johanna

      Radera
  2. Hej!
    Jag vill också vara med på Toga-party! Längtar efter dig. :)
    Kram Linn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det skulle du vart! Men vet du det var jättelätt att fixa! Vi får ha ett "vita-lakan-party" när vi ses igen! ;) snart och det är inte allt för länge nu. Stor kram!

      Radera