måndag 15 juli 2013

Work work work!

Hejhej!

Här kommer en update om de senaste 2 veckorna då det har jobbats en himla massa. Vi har fått extra flyg och verkligen gått in i högsäsongen med fullt hotell och runt 500 gäster som är "våra". Det är mer än dubbelt så mycket mot vad vi hade för en månad sen. Dessutom är vi lite kort med guider i teamet för det är semestrar och två som precis kom hit som inte fått arbetsvisum än och pga allt i Kairo kommer det dröja så därför måste de nu byta destination. Jättetråkigt! Så nu jobbar vi extra och fyller upp allt i schemat som måste göras. Men det är också kul och lärorikt att prova på nya saker. Det är även många barn i Bamseklubben, härligt men också mer krävande såklart. Idag åkte det hem många fina barn så det var lite sorgligt men vi har fått mycket positiv feedback från föräldrar och barn och det är det roligaste i detta jobb. När man har nöjda gäster och får höra det!l:)

På tal om att prova på nya saker så har jag gjort det två dagar i rad nu. Igår blev vi utelåsta från vårt kontor i 4 timmar för att låset gick sönder. Anna skulle ha ABS Show Kidz men blev sjuk så jag fick gå dit och hoppa in för henne. Men eftersom vi inte kunde komma in på kontoret så hade vi inte musiken till den dansen jag kunde utan enbart massa nya låtar som jag typ aldrig hört och verkligen inte visste danserna till. Så jag hade 7 tjejer jag skulle lära ut en dans till samtidigt som jag höll på att lära mig den själv. Det var minst sagt en utmaning men det gick verkligen över förväntan och vi bjöd på en riktig show efter minidiscot och fick massa jubel från publiken :D

Min andra nya sak är att idag har jag haft arrival/departure och jag höll i min första rundvisning på hotellet. Eftersom det är så stort hotell så guidar vi dem runt i typ en timme och ger massa information. Jag tror det gick hyfsat för att vara första gången men det var mycket att komma ihåg. Hur som helst var det roligt och nu vill jag göra det fler gånger för att kunna göra det ännu bättre!

Bamsekram från mig!
Men nu får jag nog försöka sova lite för tidigt imorn har vi destination-photoshoot så jag ska åka till Aquamarine kl. 06.40. Härligt pigg man kommer vara då fast på onsdag är jag iaf ledig. Det ska bli underbart skönt och jag längtar!

Ha det toppen hemma!